Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe

Hunan Xiangyan Seed Industry Co.,Ltd.(Biji lada), anak perusahaan saka Yuan Longping High-Tech Agriculture Co., Ltd, didegaké ing 1988 karo ibukutha kadhaptar saka 5 yuta USD. Iki minangka perusahaan industrialisasi pertanian provinsi sing fokus ing breeding, produksi, pangembangan lan dodolan varietas sayuran anyar, utamane fokus ing varietas mrica panas.

Kantor pusat anyar perusahaan, dumunung ing villiage Longwangmiao, kutha Chunhua kabupaten Changsha iki diadegaké ing 2014 karo wilayah construction saka 4290 kothak meter kang incorporate bangunan umum modern kalebu kamar panyimpenan kadhemen, gudang, unit Processing, kontrol kualitas, R&D lan bisnis resmi.

MORE

Products

MORE

Warta paling anyar

Tip budidaya kanggo tuwuh sayuran saka Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.
Tip budidaya kanggo tuwuh sayuran saka Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.
2024-04-20

Suhu mboko sithik dadi panas ing wulan April, curah udan bakal tambah akeh, kabeh pulih, lemah thaws lan musim semi plowing diwiwiti.

MORE
Teknik Tanam Cabe Panas saka Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.
Teknik Tanam Cabe Panas saka Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.
2022-05-27

Lemah: Lemah lempung ireng nganti medium lempung cocok. Siapke amben: gawe amben kanthi ambane 1.2m kanthi saluran banyu ambane 0.3cm lan jerone 0.2m. Sowing: Wektu nyebar beda-beda miturut praktik lan wektu regional. Biasane nyebar wiwit awal Januari nganti awal Februari ing provinsi Hunan, China. Tanduran bibit ing omah plastik. Rendhem wiji sadurunge nyebar. Rendhem wiji ing banyu panas 55 derajat Celsius suwene 15 menit

MORE
Dina Lapangan kanggo Varietas Anyar Sayuran Bakal Dianakake ing Kutha Changsha China wiwit 15,2022 Juni 15,2022 nganti XNUMX Juli XNUMX
Dina Lapangan kanggo Varietas Anyar Sayuran Bakal Dianakake ing Kutha Changsha China wiwit 15,2022 Juni 15,2022 nganti XNUMX Juli XNUMX
2022-05-17

Field Day kanggo sayuran anyar varieties saka Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd. bakal dianakake ing kutha Changsha ing China wiwit 15,2022 Juni 15,2022 nganti 200 Juli XNUMX. Luwih saka XNUMX jinis sayuran anyar saka mrico panas, terong, timun, waluh, labu pait, labu karang, kacang panjang, labu lilin, melon lan liya-liyane bakal ditampilake ing lapangan. Sajrone periode kasebut, sekelompok gedhe pedagang lan pelanggan ing macem-macem wilayah ing China lan luar negeri bakal rawuh ing dina lapangan lan mriksa kinerja varietas sayuran anyar ing lapangan kanggo milih varietas anyar sing paling cocog kanggo target pasar.

MORE
New Upward Cluster Hot Chilli Variety CJ1417
New Upward Cluster Hot Chilli Variety CJ1417
2022-05-09

CJ1417 punika hibrida anyar dikembangke munggah kluster jinis lombok utawa macem-macem mrico panas saka Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd. (Peppera Wiji). Kaluwihan utama kultivar iki yaiku tanduran seragam, woh-wohan garing sing mengkilat lan apik lan pungency dhuwur. Iki populer lan dileksanakake apik ing wilayah China Lor kaya Hebei, provinsi Shanxi lan uga wis dites ing negara-negara Asia Tenggara sing duwe pakulinan nandur segmen kluster lombok panas……

MORE