Kabeh Kategori

Omah>News

New Upward Cluster Hot Chilli Variety CJ1417

Dikirim ing 2022-05-09

CJ1417 punika hibrida anyar dikembangke munggah kluster jinis lombok utawa macem-macem mrico panas saka Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd. (Peppera Wiji). Kaluwihan utama kultivar iki yaiku tetanduran seragam, mengkilat lan kualitas apik saka woh-wohan garing lan pungency dhuwur. Iki misuwur lan ditindakake kanthi apik ing wilayah China Lor kaya Hebei, provinsi Shanxi lan uga wis diuji ing negara-negara Asia Tenggara sing duwe kebiasaan nandur lombok pedas segmen cluster.

Karakteristik:Kadewasan awal, munggah ing kluster, vigor medium kanthi dhuwur tanduran kira-kira 50cm. Kira-kira 10 kluster saben tanduran lan 15-22 woh saben kluster. Resistance lodging medium. Dawane woh 6-7cm, dhiameter 0.8cm, pedas, werna abang padhang saka woh-wohan garing. Woh-wohan bisa garing kanthi alami. Kanggo nyuda warna woh garing sing ora rata, dianjurake supaya garing ing oven.

Tips budidaya:

1. Kapadhetan tanduran:Tanduran sekitar 33000 tanduran saben hektar (5500 tanduran saben 667m2). Spasi tanduran bakal luwih cedhak dibandhingake Skyline 3. Loro larik saben amben lan siji tanduran saben bolongan, 25cm tanduran kanggo tanduran kanggo transplantasi.
2. Aplikasi pupuk lan manajemen lapangan:Aplikasi pupuk dasar sing cukup sadurunge transplantasi sing utamane saka pupuk organik, fosfat lan pupuk potash, kanthi pupuk majemuk cilik. Nyepetake tunas tuwuh kanthi nggunakake urea kanthi 30-48kg saben hektar sapisan saka seminggu nganti rong minggu sawise transplantasi. Topping nalika kembang pisanan katon kanthi dhuwur tanduran kira-kira 20cm. Pupuk NPK kanthi 30-48kg saben hektar sapisan sawise topping. Gunakake pupuk majemuk minangka pupuk tambahan lan ngurangi aplikasi pupuk nitrogen ing wektu sing padha. Mbanyoni ing wektu ing mangsa garing kanggo nyegah woh cendhak.

Sawise terus-terusan 30 taun riset ilmiah inovatif, Peppera Wiji wis kasil netepake sistem breeding komersial ing mrico panas. 5000 nganti 6000 hibrida mrico panas anyar wis dirancang lan 5-10 varietas anyar dipilih saka sing bakal diluncurake menyang pasar saben taun ing sistem breeding iki kanthi fitur standar evaluasi seragam babagan screening, karya breeding adhedhasar proses lan teknologi informasi sing ditindakake. Teknologi molekuler diterapake ing skala gedhe ing breeding mrico panas lan digabungake karo cara breeding konvensional kanggo akselerasi kacepetan breeding uga kontribusi kanggo inovasi sumber germplam. Wiji Peppera tansah nduweni tujuan kanggo ngupayakake para petani lan ngembangake industri wiji sayuran.

1

2

3

anyar-4