Kabeh Kategori

Omah>News

Dina Lapangan kanggo Varietas Anyar Sayuran Bakal Dianakake ing Kutha Changsha China wiwit 15,2022 Juni 15,2022 nganti XNUMX Juli XNUMX

Dikirim ing 2022-05-17

Field Day kanggo sayuran anyar varieties saka Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd. bakal dianakake ing kutha Changsha ing China wiwit 15,2022 Juni 15,2022 nganti 200 Juli XNUMX. Luwih saka XNUMX jinis sayuran anyar mrico panas, terong, timun, waluh, labu pait, labu karang, kacang panjang, labu lilin, melon lan liya-liyane bakal ditampilake ing lapangan. Sajrone periode kasebut, sekelompok pedagang lan pelanggan ing macem-macem wilayah ing China lan luar negeri bakal nekani dina lapangan lan mriksa kinerja varietas sayuran anyar ing lapangan kanggo milih varietas anyar sing paling cocog kanggo target pasar.

Sugeng rawuh sampeyan melu dina lapangan lan kita ngarep-arep bisa ketemu sampeyan ing Changsha sing ayu!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12